Hjem

Mine beste jaktøyeblikk

Vinn Leatherman "Fuse" multiverkøy veil. kr. 599,-

Konkurranse!

Del ditt beste jaktøyeblikk

Linda, Gründeren av Arctic Femme beskriver hennes livs to største øyeblikk som 1. Da hun fødte sin sønn Birk, og 2. Da hun felte sin første rype. Det kan hende du ikke definerer ditt første felte vilt like stort som Linda gjør, men vi tror du allikevell husker denne spesielle dagen og øyeblikket som kanskje forandret livet ditt!? Men, det er ikke alle som har vært like heldige ennå, slik at er du en av dem som ikke har truffet viltet ennå, av ulike grunner -men allikvell elsker turene ut på jakt. -Så ønsker vi å ta del i dette også!
Leatherman \
jentejakt, rypejakt,

Vinn Leatherman "Fuse" multiverkøy, veil. kr. 599,-

Vi ønsker å ta del i dine første jaktøyeblikk - og sender du de inn til oss,+ et bilde - premierer vi dette med at alle innsendte historier er med i trekningen av en genial Leatherman "Fuse" multiverkøy, veil. kr. 599,- sponset av Jentesport!

Forutsetninger:

Alle jakt-historier vil bli delt med Arctic Femmes lesere under kategorien Jakt: Mine beste jaktøyeblikk! Skribenter har all frihet i hvor mye som blir skrevet, og form på beskrivelsen. Kort eller mye, alvor eller humor. Frie tøyler. Vi gleder oss til å lese!
Trekningen av premien vil skje 30. oktober 2011. Slik at de som ennå ikke har kommet seg ut i skauen eller på vidda har ennå en sjangse til å komme seg ut, sanke opplevelser til historien sin og sende inn til oss!
Merk mail med " Mitt beste jaktøyeblikk" og send mail til linda@arcticfemme.no
Skitt jakt jenter!!! Red/Arctic Femme
 Tell A Friend E-mail this Or share with...

Language Norsk - NorwegianLanguage English - Engelsk